Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.srpen 11:33

Jak automaticky fotky z PC do PICASA3 ?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Dobrý den. Měl jsem dříve XP a také PICASA 3 , nyní mám WIN8. Mám PICASA3 stáhnuté z XP. Takže tam mám fotky v PICASA3 co jsem tam měl od roku 2000. Fotky z foťáku se mi automaticky nahrávaly z počítače do PICASA3, jak jsem PICASA 3 otevřel. Nyní jsem zjistil, že se mi tak neděje – nové fotky se mi do PICASA 3 nenahrávají – a musím jednotlivé uložené soubory jednotlivě importovat do PICASA3 chci-li tam mít fotky nové, což mi přijde zdlouhavé. Nejde to někde nastavit, aby se mi zase fotky z počítače automaticky nahrávaly do PICASA 3, jako tomu bylo u XP? Děkuji za případné rady. Hezký den.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.srpen 13:01

Jak automaticky fotky z PC do PICASA3 ?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Dobrý den. Měl jsem dříve XP a také PICASA 3 , nyní mám WIN8. Mám PICASA3 stáhnuté z XP. Takže tam mám fotky v PICASA3 co jsem tam měl od roku 2000. Fotky z foťáku se mi automaticky nahrávaly z počítače do PICASA3, jak jsem PICASA 3 otevřel. Nyní jsem zjistil, že se mi tak neděje – nové fotky se mi do PICASA 3 nenahrávají – a musím jednotlivé uložené soubory jednotlivě importovat do PICASA3 chci-li tam mít fotky nové, což mi přijde zdlouhavé. Nejde to někde nastavit, aby se mi zase fotky z počítače automaticky nahrávaly do PICASA 3, jako tomu bylo u XP? Děkuji za případné rady. Hezký den.
Doplňuji:
menu (tools->folder list)........nevím kde to najdu. A za další já mám fota na několika místech, různé disky. Dříve v XP mi to stahovalo foto t celého |P|C bez nastavení.