Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.srpen 12:16

Prosím pomoc s výběrem mobilu

Elektronika – Mobily

Ahoj lidičky! Chci si udělat radost. Hledám pěkný mobil. Chci dotykáč. Proto se chci zeptat. Máte tip na dotykáč s dobrou výdrží baterky. Tak 2 ideálně 3 dny výdrž. Nechci zas nic drahého a nic extra. Tak do 4 tisíc. Ale ráda bych internet v mobilu. Zdarma ideálně. Ocením dámský desin. Díky!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.srpen 19:26

Prosím pomoc s výběrem mobilu

Elektronika – Mobily

Ahoj lidičky! Chci si udělat radost. Hledám pěkný mobil. Chci dotykáč. Proto se chci zeptat. Máte tip na dotykáč s dobrou výdrží baterky. Tak 2 ideálně 3 dny výdrž. Nechci zas nic drahého a nic extra. Tak do 4 tisíc. Ale ráda bych internet v mobilu. Zdarma ideálně. Ocením dámský desin. Díky!
Doplňuji:
Ten první mobil Nokia má nový Windows. ten mám na nothebooku a nejsem s ním moc spokojená. Je to nezvyk. Na mobilu bych si na něj asi taky nezvykla. O víkendu má přijet syn. Dá mi na počítač jiný Windows. Ten druhý mobil Nokia vypadá hezky. Asi tak jsem si to představovala. Na CZC.CZ jsem si ho našla. Mají zrovna k němu záložní zdroj. Baterka teda s tím vydrží déle. To je fajn. Cena se mi taky líbí. Čekala jsem víc. Aplikace moc neplánuju používat. Vše si najdu na internetu. Jsem tak zvyklá. A když tam je možnost wifi ai toho internetu od operátora. Hry občas hraju. A když jdou stahovat z jednoho místa. Když je nemusím hledat. To je paráda. Tak si vezmu tu druhou Nokiu. Když u toho Samsungu je problém hledat hry. A taky když tam není to wifi a to druhé. Už jsem to zapomněla jak to bylo psané. Děkuju Bédo.