Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.červenec 9:05

IP adresa u mobilního připojení tabletu

Počítače a internet – Internet

Pořizuji si tablet od O2 s tím, že bude na tarif. Máte s tím někdo zkušenosti? Potřebuji poradit hlavně pokud se jedná o IP adresu připojení. ID přístroje se měnit asi nedá, jako vždy, že ano. A cookies blokovat nechci, protože bych se málokam na netu dostala. Ale jde mi o IP adresu. Bylo mi řečeno, že se prý mění. Moc tomu skutečně nerozumím. Když budu mít v tabletu i novou sim-kartu, tak by měl mít i ten tablet vlastní IP adresu nebo to tak není? Nebo se ta adresa klouzavě mění? Občas se prý připojuje na dostupnou wifi. Jak to tedy s tou IP adresou je? Bude pokaždé při mém připojení docela jiná nebo jak?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.červenec 9:55

IP adresa u mobilního připojení tabletu

Počítače a internet – Internet

Pořizuji si tablet od O2 s tím, že bude na tarif. Máte s tím někdo zkušenosti? Potřebuji poradit hlavně pokud se jedná o IP adresu připojení. ID přístroje se měnit asi nedá, jako vždy, že ano. A cookies blokovat nechci, protože bych se málokam na netu dostala. Ale jde mi o IP adresu. Bylo mi řečeno, že se prý mění. Moc tomu skutečně nerozumím. Když budu mít v tabletu i novou sim-kartu, tak by měl mít i ten tablet vlastní IP adresu nebo to tak není? Nebo se ta adresa klouzavě mění? Občas se prý připojuje na dostupnou wifi. Jak to tedy s tou IP adresou je? Bude pokaždé při mém připojení docela jiná nebo jak?
Doplňuji:
Dobře. Děkuji. A jak je to s identifikací přístroje? To se asi nějak ošetřit nedá, abych nebyla tak snadno pro administraci některých stránek identifikovatelná… Nebo se jim ID nezobrazuje nebo má ID také nějakou „dynamickou“?