Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červenec 22:57

automobil v 15 letech?

Auta a doprava – Automobily

Dobrý večer všem,
Chtěl bych se vás zeptat, zda si myslíte, že je od mých rodičů „výchovné“, když mi koupí automobil (v hodnotě cca 50tis. Kč) z následujících důvodů. Můj táta je velmi často v zahraničí, má máma má časově velmi náročnou práci, já s bratrem se profesionálně věnujeme tenisu a musíme kvůli tomu často vstávat v 5 ráno na autobus, i když máme trénink 10–13 hod. takže se obvykle ani pořádně nevyspíme.. dál taky musím převážet od mámy k tátovi a naopak psa, moje máma však nesnáší psí chlupy v autě a tak musím chodit cca 7km pěšky spolu se svými věcmi (učení, oblečení, notebook, atd.).. Můj táta s tím souhlasí, vlastně to on navrhl, že by mi tohle auto koupil, s mámou jsem se teď delší dobu neviděl (je v cizině), takže jsem se jí ještě neptal. Proto by mě zajímal názor ostatních lidí..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.červenec 0:09

automobil v 15 letech?

Auta a doprava – Automobily

Dobrý večer všem,
Chtěl bych se vás zeptat, zda si myslíte, že je od mých rodičů „výchovné“, když mi koupí automobil (v hodnotě cca 50tis. Kč) z následujících důvodů. Můj táta je velmi často v zahraničí, má máma má časově velmi náročnou práci, já s bratrem se profesionálně věnujeme tenisu a musíme kvůli tomu často vstávat v 5 ráno na autobus, i když máme trénink 10–13 hod. takže se obvykle ani pořádně nevyspíme.. dál taky musím převážet od mámy k tátovi a naopak psa, moje máma však nesnáší psí chlupy v autě a tak musím chodit cca 7km pěšky spolu se svými věcmi (učení, oblečení, notebook, atd.).. Můj táta s tím souhlasí, vlastně to on navrhl, že by mi tohle auto koupil, s mámou jsem se teď delší dobu neviděl (je v cizině), takže jsem se jí ještě neptal. Proto by mě zajímal názor ostatních lidí..
Doplňuji:
Ještě jen informace pro „zaostalé“, co v autoškole buď spali, nebo jí neprošli, pokud vlastním řidičský průkaz skupiny AM, mohu řídit automobil s hmotností do 350Kg a výkonem do 4kW (50cm3).