Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 8:15

Vyhrožování, pomluva…

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Bývalý mě pořád terorizuje,nedá chvíli pokoj,je vzteky bez sebe,že jsem na něj podala trestní oznámení na polici pro neplacení výživného a že jsem si dovolila nechat zvýšit alimenty po x letech. Nejprve mi on a jeho přítelkyně vyhrožovali,že mě a celou moji rodinu zničí,všemi možnými způsoby,tak jsem jim řekla,ať nám dají pokoj,pak manžel udal syna na policii,že mu ukradl motorku,pak zase mě jeho přítelkyně pro pomluvu,v současné době leží na policii další udání,zatím pachatel neznámý. To nezabralo,tak každý den otravuje mého druhého bývalého,aby taky na mě podal trestní oznámení,ten ho poslal do háje,že neví proč by to dělal,tak za ním poslal svého nejlepšího kamaráda,aby mu o mě napovídal jak jsem ho podváděla,ex mu nevěřil,tak mu ten kámoš řekl,že i s ním. A že třeba ani dcera co máme spolu není jeho. Ex mi to vše volal, od té doby mi ale nebere telefon.Bojím se co bude dál,kam až zajde,aby mě přinutil obvinění stáhnout. Dá se proti tomu nějak bránit. Nejím,nespím,jen čekám co bude dál.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.březen 9:05

Vyhrožování, pomluva…

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Bývalý mě pořád terorizuje,nedá chvíli pokoj,je vzteky bez sebe,že jsem na něj podala trestní oznámení na polici pro neplacení výživného a že jsem si dovolila nechat zvýšit alimenty po x letech. Nejprve mi on a jeho přítelkyně vyhrožovali,že mě a celou moji rodinu zničí,všemi možnými způsoby,tak jsem jim řekla,ať nám dají pokoj,pak manžel udal syna na policii,že mu ukradl motorku,pak zase mě jeho přítelkyně pro pomluvu,v současné době leží na policii další udání,zatím pachatel neznámý. To nezabralo,tak každý den otravuje mého druhého bývalého,aby taky na mě podal trestní oznámení,ten ho poslal do háje,že neví proč by to dělal,tak za ním poslal svého nejlepšího kamaráda,aby mu o mě napovídal jak jsem ho podváděla,ex mu nevěřil,tak mu ten kámoš řekl,že i s ním. A že třeba ani dcera co máme spolu není jeho. Ex mi to vše volal, od té doby mi ale nebere telefon.Bojím se co bude dál,kam až zajde,aby mě přinutil obvinění stáhnout. Dá se proti tomu nějak bránit. Nejím,nespím,jen čekám co bude dál.
Doplňuji:
Už dluží fakt dost a teď mu soud napařil alimenty 3 roky zpětně,to ještě nenabilo právní moci,ale celkem se jedná o dost peněz,proto je vzteklej.