Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.červen 21:18

Jaký dárek koupit třídnímu učiteli na rozloučení? do 3000 Kč / nejlépe pobyt

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Zdravím, prosím poraďte, loučíme se s třídním učitelem a tak si zaslouží pořádný dárek. Řekněme do 3000 Kč. Hodil by se nějaký zájezd pro dva, ale jedině s jídlem v ceně, spíše relaxační pobyt. Naše ZŠ je v Praze ale samozřejmě by bylo lepší sehnat místo někde jinde než v Praze. Prosím o odkaz na nějaký pobyt na pár dní a nebo pokud máte jiný nápad tak taky likněte.. prosím. Děkuji moc.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.červen 21:41

Jaký dárek koupit třídnímu učiteli na rozloučení? do 3000 Kč / nejlépe pobyt

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Zdravím, prosím poraďte, loučíme se s třídním učitelem a tak si zaslouží pořádný dárek. Řekněme do 3000 Kč. Hodil by se nějaký zájezd pro dva, ale jedině s jídlem v ceně, spíše relaxační pobyt. Naše ZŠ je v Praze ale samozřejmě by bylo lepší sehnat místo někde jinde než v Praze. Prosím o odkaz na nějaký pobyt na pár dní a nebo pokud máte jiný nápad tak taky likněte.. prosím. Děkuji moc.
Doplňuji:
A víte že nepomohlo? 😁 Stejně děkuji.. není tam moc velký výběr. On je to takový drsný chlápek, žádné čokoládové pokušení, na ferrari on není, pivní lázně se mi nelíbí a jsem si jistý, že on by nechtěl nikam létat (ani balonem) 😁 To se omlouvám, nějaké další tipy? hodil by se konkrétní pobyt do 3000, pobyt jedině pro dvě osoby