Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.červen 17:18

Jak na 10 hodin zamaskovat velký pupínek?

Krása a styl – Líčení a make-up

Zdravím, mám takový trapný problém, předevčírem se mi něco udělalo přímo uprostřed čela, byla to jen taková malá boule tak jsem myslel že mě třeba něco štíplo, nebo kouslo, jenže včera seto zvětšilo a zčervenalo a vypadá to opravdu divně.. obvykle problémy s akné nemám ale tohle je boule jako blázen, nikde jinde nic. Zrovna zítra mám důležitější den a tak Vás nutně prosím o rady, jak to na zhruba 10 hodin mám zamaskovat? žádný šátek nebo čepici ne, prostě nějaký pudr, make up nebo tak něco. :/ Prosím poraďte mi..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.červen 17:25

Jak na 10 hodin zamaskovat velký pupínek?

Krása a styl – Líčení a make-up

Zdravím, mám takový trapný problém, předevčírem se mi něco udělalo přímo uprostřed čela, byla to jen taková malá boule tak jsem myslel že mě třeba něco štíplo, nebo kouslo, jenže včera seto zvětšilo a zčervenalo a vypadá to opravdu divně.. obvykle problémy s akné nemám ale tohle je boule jako blázen, nikde jinde nic. Zrovna zítra mám důležitější den a tak Vás nutně prosím o rady, jak to na zhruba 10 hodin mám zamaskovat? žádný šátek nebo čepici ne, prostě nějaký pudr, make up nebo tak něco. :/ Prosím poraďte mi..
Doplňuji:
Nojo, jenže já to většinou pudrem zamaskuju tak na hodinu, nevím jakto. No tak holky, vy s tím máte zkušenosti, poraďte. 😁