Zeptal/a se – 13.červen 7:53
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Kamarádka právě v Norsku ulovila tuhle mořskou kočku (vlkouše).
http://www.ulozisko.sk/obrazky/618956/image.jpg
http://www.ulozisko.sk/obrazky/618957/image.jpg
Mám slíbenou půlku. A po mně se chce, abych vymyslela nějaký recept,
až ji doveze domů. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak tahle ryba vůbec
chutná?
Btw – našla jsem pár receptů – třeba s anýzem nebo na karbanátky,
ale přijde mi to k té obludě takové nezajímavé…
Zeptal/a se – 13.červen 15:55
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Kamarádka právě v Norsku ulovila tuhle mořskou kočku (vlkouše).
http://www.ulozisko.sk/obrazky/618956/image.jpg
http://www.ulozisko.sk/obrazky/618957/image.jpg
Mám slíbenou půlku. A po mně se chce, abych vymyslela nějaký recept,
až ji doveze domů. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak tahle ryba vůbec
chutná?
Btw – našla jsem pár receptů – třeba s anýzem nebo na karbanátky,
ale přijde mi to k té obludě takové nezajímavé…
Doplňuji:
Díky všem za rady a názory (i v diskuzi).
Zaujalo mne v odkazu od brilianta, že zrovna hlava – ta největší
vlkoušova „ozdoba“ – má mít to nejchutnější maso. No…
Uvidíme …:-)