Zeptal/a se – 12.červen 18:00
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Ptám se vás, starousedlíků, i vás, nově příchozích. Čím zahušťujete guláš ? Já mám jenom zkušenosti s moukou a tmavou jíškou, ale někde jsem četl, že i chlebem se dá guláš (hovězí) zahustit. Poradíte mi ?
Zeptal/a se – 12.červen 18:30
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Ptám se vás, starousedlíků, i vás, nově příchozích. Čím
zahušťujete guláš ? Já mám jenom zkušenosti s moukou a tmavou jíškou,
ale někde jsem četl, že i chlebem se dá guláš (hovězí) zahustit.
Poradíte mi ?
Doplňuji:
Nechci se dotknou žen – kuchařek (stejně žádná neodpověděla ), ale
vám , chlapům věřím. Chleba nechám chlebem a nechám to na té mouce.
Opravdu nevím, co udělá ten chleba, možná, že by guláš zkysl. Maso ,
kližku , už mám hotové a jdu na to ! Dobrou chuť mi ani přát nemusíte
. 🙂