Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 14:05

Prosím, dalo by se to nějak udělat?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Dobrý den. u nás v práci máme 1 počítač „na volno“. Tím myslím, že když si udělám svojí práci na mém pracovní počítači, můžu jít na ten „volný“ a tam jít na internet ( na pracovních počítačích máme zakázáno chodit na internet apod-prý by se mohly smazat důležitá data-že se tam dostane vir apod.). Když chvi jít na ten „volný“ PC musím požádat Spráce počítače aby mi tam zadal heslo a já na PC mohla jít. Jde o to, že správcem počítače je jedna velice nepříjemná žena, kterou když požádám, má obličeje a různé připomínky. řekla jsem toto řediteli a ten mi řekl, že až mě tam ta žena pustí, mám si najet na uživatelské účty a vytvořit si svůj účet s heslem. Já jsem ho měla normálně, jenomže ona mi změnila heslo a dala si tam svoje. Potom jsem si opět „tajně“ zadala svoje, ale co ona neudělala… Když jsem se šla do složky Uživatelské účty podívat, byl tam napsaný jen její účet a můj tam nikde nebyl. Myslím si, že ho smazala. Zajimalo by mne, jestli jsem pořád v databázi uložená a když se přihlásím svojí přezdívkou a heslem, zda mě to přihlásí? Pro jistotu jsem si zadala, že si založím svůj vlastní účet, ale objevilo se mi, že musím požádat Správce počítače. Když jsem se jí zeptala, tak mi to nepovolila. Moje otázky zní: Jsem uložená v databázi a i když ve složce Uživatelské účti není můj účet zapsaný a já se svojí přezdívkou a heslem přihlásím, přihlásí mě to? A jak si založím svůj uživatelský účet aniž bych potřebovala „povolení“ od Správce počítače, který by mi ho musel založit? Předem mooooooooc děkuji. ;o). Mějte se hezky!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 14:12

Prosím, dalo by se to nějak udělat?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Dobrý den. u nás v práci máme 1 počítač „na volno“. Tím myslím, že když si udělám svojí práci na mém pracovní počítači, můžu jít na ten „volný“ a tam jít na internet ( na pracovních počítačích máme zakázáno chodit na internet apod-prý by se mohly smazat důležitá data-že se tam dostane vir apod.). Když chvi jít na ten „volný“ PC musím požádat Spráce počítače aby mi tam zadal heslo a já na PC mohla jít. Jde o to, že správcem počítače je jedna velice nepříjemná žena, kterou když požádám, má obličeje a různé připomínky. řekla jsem toto řediteli a ten mi řekl, že až mě tam ta žena pustí, mám si najet na uživatelské účty a vytvořit si svůj účet s heslem. Já jsem ho měla normálně, jenomže ona mi změnila heslo a dala si tam svoje. Potom jsem si opět „tajně“ zadala svoje, ale co ona neudělala… Když jsem se šla do složky Uživatelské účty podívat, byl tam napsaný jen její účet a můj tam nikde nebyl. Myslím si, že ho smazala. Zajimalo by mne, jestli jsem pořád v databázi uložená a když se přihlásím svojí přezdívkou a heslem, zda mě to přihlásí? Pro jistotu jsem si zadala, že si založím svůj vlastní účet, ale objevilo se mi, že musím požádat Správce počítače. Když jsem se jí zeptala, tak mi to nepovolila. Moje otázky zní: Jsem uložená v databázi a i když ve složce Uživatelské účti není můj účet zapsaný a já se svojí přezdívkou a heslem přihlásím, přihlásí mě to? A jak si založím svůj uživatelský účet aniž bych potřebovala „povolení“ od Správce počítače, který by mi ho musel založit? Předem mooooooooc děkuji. ;o). Mějte se hezky!
Doplňuji:
Dobrý den! Udělala jsem jednu chybu. Teď jsem se tam šla rychle podívat a zjistila jsem něco! Ta žena není Správcem počítače ale u svého účtu má napsáno Uživatel s omezeným oprávněním. Správcem počítače jsem byla původně já, ale když mne (asi) smazala, tak ani ona mi to nemůže udělat. Myslím si ale, že když jsem byla Správcem počítače, tak tam jsem uložená pořád. Omlouvám se za chybu, ale dekuji za odpovědi. Mějte se fajn a hezký zbytek dne ;o)