Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.květen 15:04

Zanechání studia – lze se odvolat ? popřípadě jak ?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, došel mi dopis ze školy o zanechání studia. Kvůli rodinným problémům jsem se nemohl asi měsíc zúčastnit výuky a dnes mi došel dopis že jsem včas nesdělil důvod absence a je tak považováno, jako bych studia zanechal kde dni 20.5.2013 Chtěl bych se zeptat zda se na tohle rozhodnutí dá odvolat, popřípadě jakou časovou lhůtu na to mám, kde se mám odvolat a jakým způsobem. V dopise ale o odvolání nic nestojí. Předem mockrát děkuji, za co nejvíce odpovědí a rad :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.květen 15:20

Zanechání studia – lze se odvolat ? popřípadě jak ?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, došel mi dopis ze školy o zanechání studia. Kvůli rodinným problémům jsem se nemohl asi měsíc zúčastnit výuky a dnes mi došel dopis že jsem včas nesdělil důvod absence a je tak považováno, jako bych studia zanechal kde dni 20.5.2013 Chtěl bych se zeptat zda se na tohle rozhodnutí dá odvolat, popřípadě jakou časovou lhůtu na to mám, kde se mám odvolat a jakým způsobem. V dopise ale o odvolání nic nestojí. Předem mockrát děkuji, za co nejvíce odpovědí a rad :)
Doplňuji:
Jedná se o SŠ. Ještě bych se chtěl zeptat, zda odvolání má odkladný učinek. Než aby mě vyhodily tak bych přestoupil na jinou školu. Teď už do školy mohu chodit, jen předtím to nešlo.