Zeptal/a se – 7.duben 18:39
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Včera jem poprvé připravovala dezert „střechu“, co se dělá z BE BE
sušenek, tvarohu a uprostřed je banán.
V návodu – receptu se píše polovinu hmoty na 1.vrstvu sušenek, druhou
polovinu na 2. vrstvu. Pak se vloží banán a zvednou se strany a nechá
zatuhnout. Pak čokoládová poleva.
Ale hmoty není tolik aby vydala i na pomazání povrchu a sušenky netvoří
hladké strany a pod polevou to není hezké.
Jak to děláte vy?
Zeptal/a se – 8.duben 12:42
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Včera jem poprvé připravovala dezert „střechu“, co se dělá z BE BE
sušenek, tvarohu a uprostřed je banán.
V návodu – receptu se píše polovinu hmoty na 1.vrstvu sušenek, druhou
polovinu na 2. vrstvu. Pak se vloží banán a zvednou se strany a nechá
zatuhnout. Pak čokoládová poleva.
Ale hmoty není tolik aby vydala i na pomazání povrchu a sušenky netvoří
hladké strany a pod polevou to není hezké.
Jak to děláte vy?
Doplňuji:
Díky všem. Z té premiérové jsem ani neochutnala, tak ji asi udělám
znovu, v rámci treninku a i ochutnám.
A – ano. 2 tvarohy je 1/2 kg 🙂
A díky za tip na jahody 🙂