Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 18:39

Jak zarovnat strany u dezertu – stecha?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Včera jem poprvé připravovala dezert „střechu“, co se dělá z BE BE sušenek, tvarohu a uprostřed je banán.
V návodu – receptu se píše polovinu hmoty na 1.vrstvu sušenek, druhou polovinu na 2. vrstvu. Pak se vloží banán a zvednou se strany a nechá zatuhnout. Pak čokoládová poleva.
Ale hmoty není tolik aby vydala i na pomazání povrchu a sušenky netvoří hladké strany a pod polevou to není hezké.
Jak to děláte vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.duben 12:42

Jak zarovnat strany u dezertu – stecha?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Včera jem poprvé připravovala dezert „střechu“, co se dělá z BE BE sušenek, tvarohu a uprostřed je banán.
V návodu – receptu se píše polovinu hmoty na 1.vrstvu sušenek, druhou polovinu na 2. vrstvu. Pak se vloží banán a zvednou se strany a nechá zatuhnout. Pak čokoládová poleva.
Ale hmoty není tolik aby vydala i na pomazání povrchu a sušenky netvoří hladké strany a pod polevou to není hezké.
Jak to děláte vy?
Doplňuji:
Díky všem. Z té premiérové jsem ani neochutnala, tak ji asi udělám znovu, v rámci treninku a i ochutnám.
A – ano. 2 tvarohy je 1/2 kg 🙂
A díky za tip na jahody 🙂