Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.duben 13:35

je vůbec možné najít na světě někoho, komu rozumíte lépe než sobě samotnému?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

..umím pochopit, když člověk lépe nežli sobě chce rozumět víře. Tam to zastupuje nějaký bůh a ta oddanost jemu je pak nezměrná. Ale jak zní otázka, je možné potkat takového člověka? A když mu rozumím lépe nežli mi, budu mu všestranně oddaný? V Indii jsem viděl hory oddaných, kteří mají jen to, co mají v hlavě, nic jiného nemají. Tak to je ta rovnice, jak skončím, když budu někomu rozumět lépe nežli sobě?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.duben 16:15

je vůbec možné najít na světě někoho, komu rozumíte lépe než sobě samotnému?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

..umím pochopit, když člověk lépe nežli sobě chce rozumět víře. Tam to zastupuje nějaký bůh a ta oddanost jemu je pak nezměrná. Ale jak zní otázka, je možné potkat takového člověka? A když mu rozumím lépe nežli mi, budu mu všestranně oddaný? V Indii jsem viděl hory oddaných, kteří mají jen to, co mají v hlavě, nic jiného nemají. Tak to je ta rovnice, jak skončím, když budu někomu rozumět lépe nežli sobě?
Doplňuji:
..a protože nekrademe myšlenky, že jo, tak přiznáváme, že za tuto krásnou otázku jsme vděčni annas, která k ní položila podnět ve své odpovědi zde: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/je-laska-na-prvni-pohled-jednim-slovem-chtic