anonym
Zeptal/a se – 25.březen 0:30
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Už mi to leze na nervi, jak se téměř žádné vejce nedá oloupat bez skořápky, aniž by tam nezůstal takový ten průhledný hrubší potah, který když pak sundavám, tak to vajíčka vždy poškodí. Není nějaký iný způsob, jak vyloupnout vejce ze skořápky tak, aby onen potah zůstal zevnitř na skořápce při oloupávání, namísto na vejci?
anonym
Zeptal/a se – 25.březen 5:40
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Už mi to leze na nervi, jak se téměř žádné vejce nedá oloupat bez
skořápky, aniž by tam nezůstal takový ten průhledný hrubší potah,
který když pak sundavám, tak to vajíčka vždy poškodí. Není nějaký
iný způsob, jak vyloupnout vejce ze skořápky tak, aby onen potah zůstal
zevnitř na skořápce při oloupávání, namísto na vejci?
Doplňuji:
jok, taky to tak dělám, a do vody při važení dávám ještě sůl, aby
skořápky nepopraskaly, dokud se to vaří. Ale i tak to loupání jde
těžce :(