Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.březen 18:47

Kde jsem udělal chybu ?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Jal jsem se vyrobit domácí šunku. Zakoupil jsem nástroj(lis), maso, které jsem náležitě upravil, vložil do formy a při teplotě cca 80 st. ohříval po dobu 1,5 hodiny (možná více). Po vychlazení formy jsem vyklopil krásnou cihlu masa, barva i chuť fantastická, krájel jsem šunčičku na teňoučké plátky, ale zarazila mě suchost šunky. Kde jsem, podle vás udělal chybu ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.březen 20:24

Kde jsem udělal chybu ?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Jal jsem se vyrobit domácí šunku. Zakoupil jsem nástroj(lis), maso, které jsem náležitě upravil, vložil do formy a při teplotě cca 80 st. ohříval po dobu 1,5 hodiny (možná více). Po vychlazení formy jsem vyklopil krásnou cihlu masa, barva i chuť fantastická, krájel jsem šunčičku na teňoučké plátky, ale zarazila mě suchost šunky. Kde jsem, podle vás udělal chybu ?
Doplňuji:
jirkajirka, asi máš pravdu.Já to stlačil nadoraz, sotva mi síly stačili. Jinak šunkovar je tohoto typu : http://www.do­macisunkovar.cz/pro­ducts/sunkovar-al-stredni/