Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.březen 17:44

v čem může být závada ?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Dobrý den – mám problém s mojim hlavním PC – začalo to tím že jsem vyjel ze hry, kterou jsem hrál po internetu a hned klinul na internetový prohlížeč..... a od té doby se mi začal hroutit… a občas najel a některé obrázky tam měli na sobě dost špatně zbarvených pixelů (což by ukazovalo na poruchu grafiky, nebo virus) formátoval jsem celý HD a místo win XP mi tam kamarád dal win 7 a zavolal mi že problém s padáním prohlížečů přetrval – čím by to mohlo být ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.březen 17:47

v čem může být závada ?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Dobrý den – mám problém s mojim hlavním PC – začalo to tím že jsem vyjel ze hry, kterou jsem hrál po internetu a hned klinul na internetový prohlížeč..... a od té doby se mi začal hroutit… a občas najel a některé obrázky tam měli na sobě dost špatně zbarvených pixelů (což by ukazovalo na poruchu grafiky, nebo virus) formátoval jsem celý HD a místo win XP mi tam kamarád dal win 7 a zavolal mi že problém s padáním prohlížečů přetrval – čím by to mohlo být ?
Doplňuji:
ale zase sem si říkal – že s poruchou grafiky bych nemohl hrát náročné hry po internetu dál bez problémů – může být něco s deskou ? měl sem tam dost prachu a je možné že něco odešlo, ale netuším co by mohlo mít spojitost s pádem internetových prohlížečů