Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.březen 17:09

Samsung Galaxy SIII mini nebo HTC Desire X?

Elektronika – Mobily

Už potřetí podobná otázka. Jsem si vědoma toho, že SGSIII mini nemá nic společného s SGSIII, kromě jména. O tom jsem přečetla mnoho diskusí. Pokud vynechám cenu, je to dobrý telefon? Vím že má matici Pentile, ale to není zas tak veliký problém ne? Chybějící čidlo na regulaci jasu mi moc nevadí, protože v horní liště se dá rychle nastavit. Diodka na zmeškané hovory mi taky nebude moc chybět. Četla jsem, že je zastoupena opakovaným vyzváněním. A pak ještě ten HTC Desire X. Má menší RAM a nemá přední kamerku. Ještě k tomu prý šumí. Mobil mi vydrží dlouho, nejsem zvyklá kupovat si každý rok nový mobil. Je mi šestnáct, mobil využiji na hry, volání, SMS, internet, hudba. Máte někdo zkušenosti? Prosila bych odpovědi od lidí, co je mají/měli, nebo měli možnost je blíže „poznat“. Děkuji :))

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.březen 17:31

Samsung Galaxy SIII mini nebo HTC Desire X?

Elektronika – Mobily

Už potřetí podobná otázka. Jsem si vědoma toho, že SGSIII mini nemá nic společného s SGSIII, kromě jména. O tom jsem přečetla mnoho diskusí. Pokud vynechám cenu, je to dobrý telefon? Vím že má matici Pentile, ale to není zas tak veliký problém ne? Chybějící čidlo na regulaci jasu mi moc nevadí, protože v horní liště se dá rychle nastavit. Diodka na zmeškané hovory mi taky nebude moc chybět. Četla jsem, že je zastoupena opakovaným vyzváněním. A pak ještě ten HTC Desire X. Má menší RAM a nemá přední kamerku. Ještě k tomu prý šumí. Mobil mi vydrží dlouho, nejsem zvyklá kupovat si každý rok nový mobil. Je mi šestnáct, mobil využiji na hry, volání, SMS, internet, hudba. Máte někdo zkušenosti? Prosila bych odpovědi od lidí, co je mají/měli, nebo měli možnost je blíže „poznat“. Děkuji :))
Doplňuji:
o vzhled mi moc nejde… je to subjekivní záležotist a mě se líbí oba. Prošla jsem všechny diskuse a články o nich, teď bych potřebovala rady a upozornění od někoho, kdo má aspon s jedním z nich zkušenosti.