Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.únor 20:53

Chyba v software?

Počítače a internet – Software

Namátkou jsem klikl na uživatelku pusinka50 v tabulce bodů za poslední týden a ukázalo mi, že pusinka50, ač registrovaná už v roce 2010, má nějak málo otázek a odpovědi na celkový počet bodů. Pídil jsem se tedy dál a zjistil, že po vložení odkazu má mnoho otázek a odpovědí, které jsou, dle mého názoru skryty, pokud tedy klikneme na hlavní stránce! A to, že je dobodována registrovanými, i přesto, že přišli později než ona mne vůbec neudivuje. Mám nahlásit chybu softweru adminovi ?!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.únor 18:41

Chyba v software?

Počítače a internet – Software

Namátkou jsem klikl na uživatelku pusinka50 v tabulce bodů za poslední týden a ukázalo mi, že pusinka50, ač registrovaná už v roce 2010, má nějak málo otázek a odpovědi na celkový počet bodů. Pídil jsem se tedy dál a zjistil, že po vložení odkazu má mnoho otázek a odpovědí, které jsou, dle mého názoru skryty, pokud tedy klikneme na hlavní stránce! A to, že je dobodována registrovanými, i přesto, že přišli později než ona mne vůbec neudivuje. Mám nahlásit chybu softweru adminovi ?!
Doplňuji:
Chyba softweru je napravena. Funguje to jako všem, tedy co mají otevřený profil.A bod 3 v odkazu http://screen­shot.cz/8V4DS/ je mylný , proto že i ti, co mají uzavřený profil, si můžou dobodovat otázky i odpovědi. Jednoduše si do šedé lišty vepíše nick,kterému chci dát palec, objeví se jeho otázky i odpovědi a můžu palcovat co mi palce stačí. Jako důkaz vkládám odkaz, kde jsem, ač nerad, dal Dr.Axlovi palec. http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/dekuji-dr-axlovi-za-objasneni-komunikace-s-adminem