Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.únor 16:09

Proč se mi tak seká počítač při přepínání aplikací (z chrome do hry, atd)

Počítače a internet – Hardware

Mám problém posledních pár týdnů, když např. zapnu náročnější hru a poté skrze alt+ tab přeskočím třeba do záložky ve chrome a kliknu do lišty (jako že chci napsat www adresu) počítač se třeba na 10 vteřin kousne, až to vypíše Neodpovídá a pak to naskočí a ještě se to pokousává? Někdy se stane že se to takto sekne a vypíše to plugin Shockwave flash selhal, i když po chvilce zase naskočí… Prostě je poslední dobou ten počítač při větším vytížení hrozně zasekaný. Dělal jsem 3× defragmentaci, kontrolu antivirem i Ccleaner, nic nepomáhá. Dříve jsem dělal to samé a počítač se při práci nesekal. Děkuji moc za rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.únor 17:02

Proč se mi tak seká počítač při přepínání aplikací (z chrome do hry, atd)

Počítače a internet – Hardware

Mám problém posledních pár týdnů, když např. zapnu náročnější hru a poté skrze alt+ tab přeskočím třeba do záložky ve chrome a kliknu do lišty (jako že chci napsat www adresu) počítač se třeba na 10 vteřin kousne, až to vypíše Neodpovídá a pak to naskočí a ještě se to pokousává? Někdy se stane že se to takto sekne a vypíše to plugin Shockwave flash selhal, i když po chvilce zase naskočí… Prostě je poslední dobou ten počítač při větším vytížení hrozně zasekaný. Dělal jsem 3× defragmentaci, kontrolu antivirem i Ccleaner, nic nepomáhá. Dříve jsem dělal to samé a počítač se při práci nesekal. Děkuji moc za rady.
Doplňuji:
bohužel, windowsy mám legálně ale nedostal jsem CD, pouze příručku a windowsy mi sem nahrál člověk který pc sestavoval. takže to udělat nemůžu.. ty registry jsem defragnul ale beze změny. Budu prostě muset pouštět míň věcí to vypadá