Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.únor 0:30

Je to omezování osobní svobody?

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravím, minulý týden jsem se teprve po ročním vztahu rozešel se svou dívkou, která mi ted začala dělat vážně pekla. Už v minulosti se náš vztah potýkal s virtuální přítomností jiného muže. Přesněji řečeno si psala erotické zprávy se svým kamarádem, přišel jsem na to a odpustil ji. Hodili jsme tlustou čáru za minulostí a začali na novo. Ovšem má důvěra k ní už byla na bodu mrazu, udělal jsem jednu zásadní chybu a to že jsem ji do jejího PC nainstaloval aplikaci PhoneMyPc což je vzdálená plocha počítače na mobilu. Tudíž jsem na svém mobilu viděl vše co dělá a to jsem nejspíš neměl dělat. Po pár týdnech jsem viděl jak si opět píše hodně detajlní a peprné zprávy s dalším kamarádem. Což mě vážně dostalo protože jsem byl do ní blázen, v tu chvíli jsem náš vztah ukončil, neustále mi psala sms jak moc mě miluje a že to není pravda apod. jenže já to viděl na vlastní oči. Druhý den její zamilované sms pro mě pokračovali avšak také pokračovali erotické zprávy na FB s ním. a to vše zároven. Společné výsměchy jak jsem ubohý že jsem si to četl a sexuální domluvy neměli konce. Bylo mi těžce. S brekem jsem ji oznámil at pro mě něco naposledy udělá a smaže si ten program z Pc, že mi vážně není příjemné to číst a zároven koukat na její zamilované sms co mi píše. Došlo ji že její výmluvy jsou zbytečné. Definitivně jsem to ukončil. Poštěstilo se mi a dotýdne našel dívku která se mi věnovala a vypadalo to s ní moc hezky. Jakmile to má ex-přítelkyně zjistila, napsala mi že at se těším na pozvánku od policie za Omezování osobní svobody – 171 trestního zákoníku, hlava 2( trestné činy proti svobodě a právům na ochranu osobnosti a soukromí ) holt má známého právníka. A ted, je možné že mě straší nebo jsem v tom vážně až po krk?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.únor 0:35

Je to omezování osobní svobody?

Právo a zákony – Trestní právo

Zdravím, minulý týden jsem se teprve po ročním vztahu rozešel se svou dívkou, která mi ted začala dělat vážně pekla. Už v minulosti se náš vztah potýkal s virtuální přítomností jiného muže. Přesněji řečeno si psala erotické zprávy se svým kamarádem, přišel jsem na to a odpustil ji. Hodili jsme tlustou čáru za minulostí a začali na novo. Ovšem má důvěra k ní už byla na bodu mrazu, udělal jsem jednu zásadní chybu a to že jsem ji do jejího PC nainstaloval aplikaci PhoneMyPc což je vzdálená plocha počítače na mobilu. Tudíž jsem na svém mobilu viděl vše co dělá a to jsem nejspíš neměl dělat. Po pár týdnech jsem viděl jak si opět píše hodně detajlní a peprné zprávy s dalším kamarádem. Což mě vážně dostalo protože jsem byl do ní blázen, v tu chvíli jsem náš vztah ukončil, neustále mi psala sms jak moc mě miluje a že to není pravda apod. jenže já to viděl na vlastní oči. Druhý den její zamilované sms pro mě pokračovali avšak také pokračovali erotické zprávy na FB s ním. a to vše zároven. Společné výsměchy jak jsem ubohý že jsem si to četl a sexuální domluvy neměli konce. Bylo mi těžce. S brekem jsem ji oznámil at pro mě něco naposledy udělá a smaže si ten program z Pc, že mi vážně není příjemné to číst a zároven koukat na její zamilované sms co mi píše. Došlo ji že její výmluvy jsou zbytečné. Definitivně jsem to ukončil. Poštěstilo se mi a dotýdne našel dívku která se mi věnovala a vypadalo to s ní moc hezky. Jakmile to má ex-přítelkyně zjistila, napsala mi že at se těším na pozvánku od policie za Omezování osobní svobody – 171 trestního zákoníku, hlava 2( trestné činy proti svobodě a právům na ochranu osobnosti a soukromí ) holt má známého právníka. A ted, je možné že mě straší nebo jsem v tom vážně až po krk?
Doplňuji:
To podotýkám že si ještě založila nový profil kde si mě dala do ignor a přidala si všechny své přátele kterým psala at ji nepíšou na starý profil protože znám její heslo a terorizuju a pronásleduju ji, samozřejmě mezitím mi stále psala jak moc mě miluje at ji to odpustím a vrátím se k ní.