Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.leden 18:59

Je teplej nebo homofobni?

Rodina a vztahy – Přátelé

Zdravim :)

Mam kamose a pred nedavnem sem si z neho delal srandu (bylo to vaznejsim tonem, myslel si ze se ptam vazne), ze je teplej a zacal na me hucet, ze je homofob („Já sem homofob, do háje“). Teplousi mi nevadi (s par teplejma, i lesbama kamosim), ale extremni nesnasenlivost nesnasim. Teď si říkám, že bych ho za tohle kopl do prdele, ale na druhé straně, pokud to kryje, tak si myslim, ze bych mu jeste vic ublizil. Nevite prosim vas jak na to? Abych oddelil zrna od plev. Diky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.leden 19:15

Je teplej nebo homofobni?

Rodina a vztahy – Přátelé

Zdravim :)

Mam kamose a pred nedavnem sem si z neho delal srandu (bylo to vaznejsim tonem, myslel si ze se ptam vazne), ze je teplej a zacal na me hucet, ze je homofob („Já sem homofob, do háje“). Teplousi mi nevadi (s par teplejma, i lesbama kamosim), ale extremni nesnasenlivost nesnasim. Teď si říkám, že bych ho za tohle kopl do prdele, ale na druhé straně, pokud to kryje, tak si myslim, ze bych mu jeste vic ublizil. Nevite prosim vas jak na to? Abych oddelil zrna od plev. Diky.
Doplňuji:
M.: Dívej se, někteří mi 4% tohodle kamoše samozřejmě znaj. A bylo by celkem podivné, kdybych kamarádil s touto částí a částí, která má extremistické názory. Vypadá to dost divně. Navíc by to nebylo vůči nim spravedlivé