Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.leden 13:54

Střední škola

Vzdělání a práce – Střední školy

Ahoj jsem v 7. třídě a už začínám řešit na jakou půjdu střední školu. Chtěla bych na nějakou tu uměleckou… Hrozně ráda maluji a taky mi to aji jde, všichni mi to chválí a i já si myslím že to není nejhorší =) Taky bych šla na nějakou hereckou…ráda se předvádím, dělám blbosti a občas si i představuji že jsem v nějakém seriálu, natáčí mě kamera a vůbec si to neuvědomuju, že si to představuju =D Chtěla bych na obě školy. Je nějaká střední kde se de právě na hereckou a tu malířskou? Omlouvám se, já si to vůbec neumím vyhledávat. Byla bych ráda kdyby jste mi poslaly zdroje na ty školy kde si může přečíst co nejpřesnější informace. Bydlím na Moravě takže školy třeba v Jihlavě nebo v Brně..kdyby jste o mě ještě něco potřebovali vědět, doplním to v diskusích a děkuji předem ;)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.leden 14:36

Střední škola

Vzdělání a práce – Střední školy

Ahoj jsem v 7. třídě a už začínám řešit na jakou půjdu střední školu. Chtěla bych na nějakou tu uměleckou… Hrozně ráda maluji a taky mi to aji jde, všichni mi to chválí a i já si myslím že to není nejhorší =) Taky bych šla na nějakou hereckou…ráda se předvádím, dělám blbosti a občas si i představuji že jsem v nějakém seriálu, natáčí mě kamera a vůbec si to neuvědomuju, že si to představuju =D Chtěla bych na obě školy. Je nějaká střední kde se de právě na hereckou a tu malířskou? Omlouvám se, já si to vůbec neumím vyhledávat. Byla bych ráda kdyby jste mi poslaly zdroje na ty školy kde si může přečíst co nejpřesnější informace. Bydlím na Moravě takže školy třeba v Jihlavě nebo v Brně..kdyby jste o mě ještě něco potřebovali vědět, doplním to v diskusích a děkuji předem ;)
Doplňuji:
děkuji všem moc za odpovědi, ale já se nerozhoduji pro prachy a budoucnost, ale proto že mě to baví! justjoke má pravdu ;) nebudu přece na nějaký školy kde mě to vůbec nezajímá.....ale i tak dík za snahu ;)