Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.prosinec 10:41

Jaký pravomoci má brankář v malým vápně, oproti tomu velkýmu?

Sport – Fotbal

Nedávno sem dostal tuhle otázku, a zjistil sem, že na ni taknějak nedokážu odpovědět :). A když sem hledal v pravidlech fotbalu na internetu, tak sem akorát našel, že malý vápno je místo, kde se pohybuje brankář, nebo že je to prostor, ve kterým je golman hájenej, ale nic konkrétního se tam už nepsalo, takže ačkoli sleduju fotbal už od mala, tak tady skutečně nevím. Buď sem to zapomněl a nebo sem to v to za těch tisíce hodin strávených civěním na zelenej trávník ještě nepotřehl, čili kdo z vás by věděl, co může může brankář udělat v malým vápně a ve velkým nesmí, tak ať je tak nesmírně laskav a podělí se. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.prosinec 11:10

Jaký pravomoci má brankář v malým vápně, oproti tomu velkýmu?

Sport – Fotbal

Nedávno sem dostal tuhle otázku, a zjistil sem, že na ni taknějak nedokážu odpovědět :). A když sem hledal v pravidlech fotbalu na internetu, tak sem akorát našel, že malý vápno je místo, kde se pohybuje brankář, nebo že je to prostor, ve kterým je golman hájenej, ale nic konkrétního se tam už nepsalo, takže ačkoli sleduju fotbal už od mala, tak tady skutečně nevím. Buď sem to zapomněl a nebo sem to v to za těch tisíce hodin strávených civěním na zelenej trávník ještě nepotřehl, čili kdo z vás by věděl, co může může brankář udělat v malým vápně a ve velkým nesmí, tak ať je tak nesmírně laskav a podělí se. :)
Doplňuji:
tom004: no, tak to sem čet taky, ale neřeší to moji otázku, protože i ve velkým vápně může hrát brankář rukou a stejně tak z něj vykopávat balón a i v malým vápně se faul trestá pokutovým kopem