Zeptal/a se – 17.prosinec 13:39
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Vánoce prakticky klepou na dveře a k nim patří bramborový salát. Děláte si vlastní nebo kupujete?
A jaký Vám chutná nejvíce – klasický český nebo se nebojíte
trošku experimentovat (jako třeba Věra Čáslavská, která včera
v Receptáři ukozovala třeba mexický)?
Podělte se o zkušenosti 🙂
Mimochodem víte, že ve většině kupovaném bramborovém salátu nenajdete pořádný salám, ale laciný výrobní salám? Jak se vyrábí, najdete zde: http://jdem.cz/v3yn9
Zeptal/a se – 17.prosinec 19:01
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Vánoce prakticky klepou na dveře a k nim patří bramborový salát. Děláte si vlastní nebo kupujete?
A jaký Vám chutná nejvíce – klasický český nebo se nebojíte
trošku experimentovat (jako třeba Věra Čáslavská, která včera
v Receptáři ukozovala třeba mexický)?
Podělte se o zkušenosti 🙂
Mimochodem víte, že ve většině kupovaném bramborovém salátu nenajdete
pořádný salám, ale laciný výrobní salám? Jak se vyrábí, najdete zde:
http://jdem.cz/v3yn9
Doplňuji:
Každý dělá bramborový salát jinak, u nás třeba do něj rádi dáme
pěkný salám, aby to vypadalo lépe a bylo to zajímavější. Ale znám
jednoho člověka, co dělá úplně nejobyčejnější – prostě jen
brambory a okurky – žádná mrkev, celer, apod.
A majolky dáváme jen trochu, „nastavujeme“ to bílým jogurtem, který je lehčí. A přitom to na chuti není znát 🙂
U nás na Štědrý den míváme k obědu houbovec a pak na večer rybku právě s tím salátem 🙂
No badisko, takhle třeba se dělají ty laciné paštiky typu Clever, tesco value, apod… se podívejte na složení…
Díky za všechny příspěvky! 🙂 A hezké vánoční svátky všem!