Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.prosinec 15:17

Porušování autorského práva na serveru youtube …

Počítače a internet – Internet

Nahrál jsem video, které obsahuje autorský obsah někoho jiného. Jedná se konkrétně o skladbu. Dříve mi yt buď vyřadilo zvuk u takového obsahu smazal rovnou celé video nebo se nic nestalo. Teď se mi naopak poprvé stalo, že mi došlo vyrozumění přes zprávy na yt, že moje video může obsahovat obsah třetí stran, ale pokud jim odkliknu souhlas, že to vím a dávám to veřejně najevo, nebude yt dále postihovat tohle video a nebude to mít vliv na můj yt kanál. Mně to spíše připadá, jak kdyby se chtěl yt vyhnout budoucím problémů a nechal to na mně. :) Ptám se, jestli po odkliknutí může v budoucnu dojít k nějakým problémům či porušení nějakých práv ??? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.prosinec 15:25

Porušování autorského práva na serveru youtube …

Počítače a internet – Internet

Nahrál jsem video, které obsahuje autorský obsah někoho jiného. Jedná se konkrétně o skladbu. Dříve mi yt buď vyřadilo zvuk u takového obsahu smazal rovnou celé video nebo se nic nestalo. Teď se mi naopak poprvé stalo, že mi došlo vyrozumění přes zprávy na yt, že moje video může obsahovat obsah třetí stran, ale pokud jim odkliknu souhlas, že to vím a dávám to veřejně najevo, nebude yt dále postihovat tohle video a nebude to mít vliv na můj yt kanál. Mně to spíše připadá, jak kdyby se chtěl yt vyhnout budoucím problémů a nechal to na mně. :) Ptám se, jestli po odkliknutí může v budoucnu dojít k nějakým problémům či porušení nějakých práv ??? :)
Doplňuji:
PS: nejedná se o hudební videoklip, ale o moje amatérsky natočené video, které obsahuje neúplnou verzi té skladby. Jakoby úryvek.