Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.prosinec 22:12

Mikrofon- poradte

Počítače a internet – Hardware

Ahoj mám problém s mikrofonem. Tato otázka zde již byla několikrát řešena avšak žádná odpověd mi nepomohla mám tento problém .. normálně jsme callovali s kamarády když tu najednou přestal jít mikrofon tak jsem se v tom rypal a všelijake nastaveni nejde nic mám win7 64bit a pak když už jsem teda nemohl volat zapnul jsem si youtube a písničku a najednou to kamarádi slyšeli .. můžete mi říct co se stalo ? ale mikrofon stále nejede ..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.prosinec 12:01

Mikrofon- poradte

Počítače a internet – Hardware

Ahoj mám problém s mikrofonem. Tato otázka zde již byla několikrát řešena avšak žádná odpověd mi nepomohla mám tento problém .. normálně jsme callovali s kamarády když tu najednou přestal jít mikrofon tak jsem se v tom rypal a všelijake nastaveni nejde nic mám win7 64bit a pak když už jsem teda nemohl volat zapnul jsem si youtube a písničku a najednou to kamarádi slyšeli .. můžete mi říct co se stalo ? ale mikrofon stále nejede ..
Doplňuji:
Ehm to jsou rady .. to jsou rady … to jsou rááááády jak pro tří leté dítě proboha ! To jsou výdobytky mozků dospělých lidí ? :D Ježiši HLAVNĚ MI ŘEKNĚTE JAK JE MOŽNÉ ŽE SLYŠÍ TO CO MI HRAJE V PC TO MI STAČÍ NA SLUCHÁTKA KAŠLETE … DÍK