Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.prosinec 22:04

Smrdí kuřákům jejich vlastní cigarety ? :D:D

Zdraví – Ostatní zdraví

Já jsem jediný z mojí rodiny kdo nekouří :) Zaplať pán bůh, ale ten smrad nedokážu vystát :D Nahulené v restauracích, u zastávek, bla bla bla … Jen by mě zajímalo, jistě se tu najde spoustu kuřáků, jestli to dokonce smrdí i těm co kouří, ale nepřestanou protože to je už hold návyk nebo už jsou s tím prostě smíření. Protože dostávat ten odér z hadrů když někam jdu je mazec :D a pak jsem za blba že nekouřím a smrdím mi to z hader víc jak kuřákům :D PS: Vadí vám na partnerovi že kouří cigarety ??

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.prosinec 12:01

Smrdí kuřákům jejich vlastní cigarety ? :D:D

Zdraví – Ostatní zdraví

Já jsem jediný z mojí rodiny kdo nekouří :) Zaplať pán bůh, ale ten smrad nedokážu vystát :D Nahulené v restauracích, u zastávek, bla bla bla … Jen by mě zajímalo, jistě se tu najde spoustu kuřáků, jestli to dokonce smrdí i těm co kouří, ale nepřestanou protože to je už hold návyk nebo už jsou s tím prostě smíření. Protože dostávat ten odér z hadrů když někam jdu je mazec :D a pak jsem za blba že nekouřím a smrdím mi to z hader víc jak kuřákům :D PS: Vadí vám na partnerovi že kouří cigarety ??
Doplňuji:
to kri kri: Z osobního hlediska dodržuji hygienu každý den, takže toho bych se u sebe nebál :) Nekouřím, neplivu, nechovám se jako hulvát, nepoužívám výrazné deodoranty či voňavky. Neviděl bych nic co by na mě mohlo smrdět nebo někomu vadit, ale i tak děkuji za názor :)