Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.prosinec 14:24

„Zvlněné“ linecké, jak se tomu vyhnout?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Opakovaně se mi každé Vánoce stává, že se mi linecké „zvlní“ > viz fotka http://img.jan­forman.com/ff6hg7­.JPG , když se trochu zadívate. Cukroví jako takové chutná výborně, ale přeci jen člověk jí i očima a vizuální podoba je důležitá. Netušíte, jak tomu zabránit, či kde dělám chybu? Peču klasicky na 170–180°C, zkoušela jsem několik receptů a pokaždé stejný výsledek. ☹

Díky za rady,
W.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.prosinec 14:36

„Zvlněné“ linecké, jak se tomu vyhnout?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Opakovaně se mi každé Vánoce stává, že se mi linecké „zvlní“ > viz fotka http://img.jan­forman.com/ff6hg7­.JPG , když se trochu zadívate. Cukroví jako takové chutná výborně, ale přeci jen člověk jí i očima a vizuální podoba je důležitá. Netušíte, jak tomu zabránit, či kde dělám chybu? Peču klasicky na 170–180°C, zkoušela jsem několik receptů a pokaždé stejný výsledek. ☹

Díky za rady,
W.
Doplňuji:
Nene, sodu ani prášek do toho necpu.
Zrovna tyto jsem pekla podle receptu zde http://www.re­cepty.cz/recep­t/linecke-cukrovi-5581 (akorát máslo jsem zaměnila za Heru), nikdo, kromě mě, s tím evidentně neměl problémy, tak opravdu nevím, co dělám špatně.