Zeptal/a se – 6.prosinec 14:24
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Opakovaně se mi každé Vánoce stává, že se mi linecké „zvlní“ > viz fotka http://img.janforman.com/ff6hg7.JPG , když se trochu zadívate. Cukroví jako takové chutná výborně, ale přeci jen člověk jí i očima a vizuální podoba je důležitá. Netušíte, jak tomu zabránit, či kde dělám chybu? Peču klasicky na 170–180°C, zkoušela jsem několik receptů a pokaždé stejný výsledek. ☹
Díky za rady,
W.
Zeptal/a se – 6.prosinec 14:36
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Opakovaně se mi každé Vánoce stává, že se mi linecké „zvlní“ > viz fotka http://img.janforman.com/ff6hg7.JPG , když se trochu zadívate. Cukroví jako takové chutná výborně, ale přeci jen člověk jí i očima a vizuální podoba je důležitá. Netušíte, jak tomu zabránit, či kde dělám chybu? Peču klasicky na 170–180°C, zkoušela jsem několik receptů a pokaždé stejný výsledek. ☹
Díky za rady,
W.
Doplňuji:
Nene, sodu ani prášek do toho necpu.
Zrovna tyto jsem pekla podle receptu zde http://www.recepty.cz/recept/linecke-cukrovi-5581
(akorát máslo jsem zaměnila za Heru), nikdo, kromě mě, s tím evidentně
neměl problémy, tak opravdu nevím, co dělám špatně.