Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.prosinec 21:02

Co říkáte na pana Babicu ??? :) :D

Jídlo a vaření – Restaurace

Já si nemůžu pomoci, ale já ho nějak nemůžu vystát :D Na jeho pořad se díváme občas už jen proto, že se všichni dost zasmějeme. Jeho recepty jsou velice jednoduché až prosté, že se občas divím, že je s tím v televizi. Zrovna dnes to byl celkem mazec, když plnil ty bagety a všude mu to teklo a pak to vytáhne zabalené v alobalu ven z trouby a pronese, tak takhle to vypadá :D Sem tam plácne do toho ještě nějakou větší jobovku a pozvaní hosté v jeho show většinou jen tak stojí a přikoukávají až je to trapné :D Třeba má někdo jiný názor, nikomu ho neberu, sem s ním :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.prosinec 1:57

Co říkáte na pana Babicu ??? :) :D

Jídlo a vaření – Restaurace

Já si nemůžu pomoci, ale já ho nějak nemůžu vystát :D Na jeho pořad se díváme občas už jen proto, že se všichni dost zasmějeme. Jeho recepty jsou velice jednoduché až prosté, že se občas divím, že je s tím v televizi. Zrovna dnes to byl celkem mazec, když plnil ty bagety a všude mu to teklo a pak to vytáhne zabalené v alobalu ven z trouby a pronese, tak takhle to vypadá :D Sem tam plácne do toho ještě nějakou větší jobovku a pozvaní hosté v jeho show většinou jen tak stojí a přikoukávají až je to trapné :D Třeba má někdo jiný názor, nikomu ho neberu, sem s ním :)
Doplňuji:
Tak abych se doplnil :) je pravda, no nic moc mu tam velice neteklo :D ale vypadalo to divně jak tam plnil ty bagety. Já bych je radši naříznul a dal zapéct tak. Navíc pořad je samá reklama, pánev tam pánev sem. Dále, pan Pohlreich nadává a dost často a tím si nejspíš získal diváky mladší generace a upoutal na sebe pozornost, ale měl jsem tu čest se s ním už setkat a vidět ho naživo vařit a musím uznat, že to je přeci jenom něco jiného. PS: jsem taky vyučený kuchař, tak občas mi přijde divný, když ho vidím dělat v televizi jídlo jako vajíčka na pánvi nebo obyč tousty :)