Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.listopad 20:05

Nefunguje mi benzínový zapalovač, čím to je?

Aktuality a zábava – Aktuality

Měl jsem asi dva roky nikdy nepoužitý benzínový zapalovač na poličce a teď jsem se rozhodl jej začít používat, koupil jsem benzín (ověřený na druhém zapalovači-bezchybně funguje), naplnil ho, chvíli škrtal, poté už ne. Rozebral jsem ho, odstřihnul opálený knot a povytáhl. Znova párkrát fungoval a asi až vyschl knotek, přestal zapalovat, jak kdyby knot neuměl natáhnout z vaty benzín, je to správná dedukce? A šel by ještě nějak „zpravit“, abych nemusel kupovat nový?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.listopad 20:12

Nefunguje mi benzínový zapalovač, čím to je?

Aktuality a zábava – Aktuality

Měl jsem asi dva roky nikdy nepoužitý benzínový zapalovač na poličce a teď jsem se rozhodl jej začít používat, koupil jsem benzín (ověřený na druhém zapalovači-bezchybně funguje), naplnil ho, chvíli škrtal, poté už ne. Rozebral jsem ho, odstřihnul opálený knot a povytáhl. Znova párkrát fungoval a asi až vyschl knotek, přestal zapalovat, jak kdyby knot neuměl natáhnout z vaty benzín, je to správná dedukce? A šel by ještě nějak „zpravit“, abych nemusel kupovat nový?
Doplňuji:
Děkuji moc za rady, ještě bych měl otázečku-potřebuji hlavně zítra a nemám šanci se dostat do obchodu, můžu nějak podomácku vyrobit knot? nebo za něj dát něco jiného, co se v domácnostech dá najít… a jako vatu stačí dát normální vatu, kterou ženy používají k péči o pleť, ano?