Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.listopad 1:17

Pomohl by mi někdo vyřešit problém s USB ??? :)

Počítače a internet – Hardware

Našel jsem doma svůj starý USB 2.0 flash drive přívěšek :) Myslel, jsem si že jsem ho někde ztratil a teď jsem ho po roce našel. Problém je ale, že ať připojím usb kamkoliv, nic se nestane. Vůbec se nic nenačítá, neukazuje v počítači, ani v notebooku. Ale když ho odpojím, tak počítač vydá známý zvuk odpojení usb-éčka :) Vůbec to nechápu, dá se to nějakým způsobem obnovit ? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.listopad 11:09

Pomohl by mi někdo vyřešit problém s USB ??? :)

Počítače a internet – Hardware

Našel jsem doma svůj starý USB 2.0 flash drive přívěšek :) Myslel, jsem si že jsem ho někde ztratil a teď jsem ho po roce našel. Problém je ale, že ať připojím usb kamkoliv, nic se nestane. Vůbec se nic nenačítá, neukazuje v počítači, ani v notebooku. Ale když ho odpojím, tak počítač vydá známý zvuk odpojení usb-éčka :) Vůbec to nechápu, dá se to nějakým způsobem obnovit ? :)
Doplňuji:
No tak to nejspíš opravdu vypadá, že poletí do smetí. Vždy se ukázalo Instalace nového ovladače a pak už žádná aktivita. Ve vlastnostech se dokonce ukázalo „Toto zařízení pracuje správně“, ale nikdy mi to nešlo otevřít. No nic, budiž jí země lehká, tedy kontejner.