Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.říjen 7:35

Jaký notebook vybrat z toho šíleného množství?

Počítače a internet – Hardware

Chtěl bych koupit přítelkyni noťás tak do 12000,–. Ač se docela v parametrech vyznám, tak při projíždění toho kvanta značek a nabídek nemůžu dospět k nějaké jednoznačné volbě. Proto vás prosím o váš tip. Požadavky: Je to pro ženskou, takže hezký design, úhlopříčka min. 15,6", bude sloužit hlavně na internet, filmy HD a občas i nějaká ta hra.(Samozřejmě že ne FarCry3 na ultra detaily :) Zkrátka co nejlepší výbava do týhle ceny.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.říjen 10:20

Jaký notebook vybrat z toho šíleného množství?

Počítače a internet – Hardware

Chtěl bych koupit přítelkyni noťás tak do 12000,–. Ač se docela v parametrech vyznám, tak při projíždění toho kvanta značek a nabídek nemůžu dospět k nějaké jednoznačné volbě. Proto vás prosím o váš tip. Požadavky: Je to pro ženskou, takže hezký design, úhlopříčka min. 15,6", bude sloužit hlavně na internet, filmy HD a občas i nějaká ta hra.(Samozřejmě že ne FarCry3 na ultra detaily :) Zkrátka co nejlepší výbava do týhle ceny.
Doplňuji:
Děkuji za odpovědi. K tomu názoru, že 12tis. je příliš málo: I za 11tis. může mít člověk slušný notebook, ale vysvětlujte to někomu, kdo na tabulky v excelu potřebuje Vaio za 30tis.