Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.říjen 6:58

jak zrušit exekutory ?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Jak zrušit exekutory a jejich nehorázné odměny na úkor už tak zbídačených lidí ( nechci názor hyjen které se na těchto akcích přiživují )

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.říjen 8:42

jak zrušit exekutory ?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Jak zrušit exekutory a jejich nehorázné odměny na úkor už tak zbídačených lidí ( nechci názor hyjen které se na těchto akcích přiživují )
Doplňuji:
je pravda co říkáte to všichni víme,jen nerozumím tomu ,proč člověka co je v nouzi leč se snaží zuby nehty splácet,žít a nejde to . Protože je to jiné než před třemi roky kdy se dali půjčky hravě splatit a klidně třeba i do roka vydělat třikrát tolik co dnes. Kdo za to může byli jsme všichni ekonomové zvykli se pohybovat ve světě financí a práce. myslím si ,že dnes by se každý zachoval jinak,jinak by hodnotil rizika .není to náhodou bouda na celý národ? kolik lidí už si vzalo život ? zajímala by ně statika ne ročně ,ale měsíčně kolik je to lidí co tady nejsou a ještě dlouho někteří z nás budou touto cestou ze života odcházet .nejde o slabost jde o bezmocnost a o krádež toho co jsi člověk za desítky let vybudoval a na čem si zakládal. leč splácí ,ale už tři krát méně není práce a možnost takového výdělku jak v době kdy se půjčky braly. ekonomicky to lze snadno dokázat. proč stát nepomůže a neříkám neplatit. platit se musí, ale třeba třikrát méně. jde o životy lidí a život je to nejcennější na světě. proč je nutí nepřímo si brát životy není to zločin proti lidskosti? v mém blízkosti tak dopadli čtyři hoši postupně přišli o partnerky dětí a nakonec o život. každý jiným způsobem . jeden skočil z vysokého komína rovnou před zraky záchranářů. druhý se vzal a jak nikdy nepil tak do sebe nalil litr vodky a lehl na koleje třetí … určitě z vašeho okolí jich budou už tisíce. nevšímejme si toho jsou to jen zadlužení lidé a jak někteří z vás tvrdí blbci.