Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.září 23:37

Také váš štvou zdejší žákovské otázky?

Vzdělání a práce – Základní školy

Taky váš štvou ty líné otázky studentíků, kteří jsou líní přemýšlet, počítat, listovat v učebnici, anebo se aspoň podívat do wikipedie? Mně se vždycky každý úkol podařilo vyřešit za pomocí sešitů, učebnic, anebo v nejhorším případě s rodiči, internet jsme ještě neměli a vadilo mi to maximálně z toho důvodu, že jsem nemohla na icq. Stálo mě to maximálně o půl hodiny víc času a sama jsem tomu potom líp rozuměla. Co si o tom myslíte vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.říjen 0:34

Také váš štvou zdejší žákovské otázky?

Vzdělání a práce – Základní školy

Taky váš štvou ty líné otázky studentíků, kteří jsou líní přemýšlet, počítat, listovat v učebnici, anebo se aspoň podívat do wikipedie? Mně se vždycky každý úkol podařilo vyřešit za pomocí sešitů, učebnic, anebo v nejhorším případě s rodiči, internet jsme ještě neměli a vadilo mi to maximálně z toho důvodu, že jsem nemohla na icq. Stálo mě to maximálně o půl hodiny víc času a sama jsem tomu potom líp rozuměla. Co si o tom myslíte vy?
Doplňuji:
Tak si tak říkám, kdo tady sbírá palce. První palec, který jsem dala, jsem dala proto, že mě reakce pobavila (tehdy byly pouze tři nebo čtyři), jiné jsem ani nečetla, protože byly dlouhé. Mám také jiný život, než tady, takže jsem se k pořádnému čtení dostala až teď, takže si nic z toho proboha neber osobně, stejně tak ostatní.

V otázce za mě mluví učitelka, kterou jsem zdědila po mamince, a spoluautor testů scio, který lomí rukama nad neustále se zlehčujícími testy z matematiky a dalších oblastí. Mám pocit, že národ touto jednoduchou cestou blbne a internet často není ta nejlepší věc, která mohla studentstvo potkat.
Přišlo mi, že to tu dělá bordel, Chtěla jsem vědět, jestli to někdo vnímá také tak a byla to spíš spontánní reakce na několik otázek nazpět, které tu visely, a ke kterým stačilo o tři vteřiny více než zde, avšak alespoň na wikipedii či v jakékoliv tematicky zaměřené učebnici. Takhle má informaci, ktorou zpracovává úplně jinýma myšlenkovýma úkonama (mechanickou pamětí), než by měl (rozumět tomu a znát souvislosti) a tím pádem to i mohl využít a něco z toho v životě měl (smysl školy, že by?).
A ano, sebekriticky přiznávám, že mě ******, když spolužáci do školy tahali úkoly, který jim napsali rodiče, nebo je někde obšlehli a dostali jedničku s pochvalou.

Btw, která autorita ublížila tobě, bolaku? :)