Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.září 15:38

Problémy s počítačem poradí někdo ?

Počítače a internet – Hardware

Dobrý den, po výměně zdroje (650W) mi začal počítač blbnout. Například hry Battlefield 3 a Mafia 2 se sekají úplně a hra Cod MW3 nebo CoD MW se občas sekají. Před výměnou jelo vše v pořádku. Vyměnil jsem také grafickou kartu za NVIDIU, paměti a zvukovou kartu kvůli W7. Zkusil jsem vyměnit grafickou kartu, ale tou to není, zkoušel jsem také provést kontrolu pamětí a ty jsou v pořádku a přeinstalovat Windows, ale problém v softwaru to nejspíš nebude. Nevíte čím to je ? Mám podezření na zakladní desku nebo na procesor. Má cenu vyměňovat poškozené části nebo je lepší koupit nový PC?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.září 15:54

Problémy s počítačem poradí někdo ?

Počítače a internet – Hardware

Dobrý den, po výměně zdroje (650W) mi začal počítač blbnout. Například hry Battlefield 3 a Mafia 2 se sekají úplně a hra Cod MW3 nebo CoD MW se občas sekají. Před výměnou jelo vše v pořádku. Vyměnil jsem také grafickou kartu za NVIDIU, paměti a zvukovou kartu kvůli W7. Zkusil jsem vyměnit grafickou kartu, ale tou to není, zkoušel jsem také provést kontrolu pamětí a ty jsou v pořádku a přeinstalovat Windows, ale problém v softwaru to nejspíš nebude. Nevíte čím to je ? Mám podezření na zakladní desku nebo na procesor. Má cenu vyměňovat poškozené části nebo je lepší koupit nový PC?
Doplňuji:
Windows 7 je koupený. Původní byl Windows XP. V biosu určitě problém nebude. Před výměnou zdroje jsem v něm vůbec nebyl. Nemohl jsem např.: statickou elektřinou něco ´oddělat´ na základní desce ?