Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.září 15:18

SDHC karta je vetsi nez ma byt

Počítače a internet – Hardware

Mam SDHC kartu Kingstom 32GB. Po formatovani se chova normalne, ale ukazuje volne misto 32,8 GB. Ve spravci zarizeni ukazuje dokonce 33,6 GB. Kdyz kartu vlozim do fotaku nebo kamery, tak po chvili fungovani pristroj zahlasi, ze tam karta neni. Kdyz ji vydelam a dam zpatky, tak zase chvili funguje a pak znovu hlasi, ze karta chybi. Pri vlozeni jine karty (se stejnymi parametry, ale ktera se zformatovalana 31,3 GB) je vse v pohode. Potrebuju nejakej program, kde bych formatovani nastavil na velikost pod32 GB. Poradite nekdo ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.září 16:52

SDHC karta je vetsi nez ma byt

Počítače a internet – Hardware

Mam SDHC kartu Kingstom 32GB. Po formatovani se chova normalne, ale ukazuje volne misto 32,8 GB. Ve spravci zarizeni ukazuje dokonce 33,6 GB. Kdyz kartu vlozim do fotaku nebo kamery, tak po chvili fungovani pristroj zahlasi, ze tam karta neni. Kdyz ji vydelam a dam zpatky, tak zase chvili funguje a pak znovu hlasi, ze karta chybi. Pri vlozeni jine karty (se stejnymi parametry, ale ktera se zformatovalana 31,3 GB) je vse v pohode. Potrebuju nejakej program, kde bych formatovani nastavil na velikost pod32 GB. Poradite nekdo ?
Doplňuji:
Pristroje, ktere zkousim podporuji 32 GB karty i typ. Mam totiz dve identicke, akorat je jedna stara dva roky a ta druha zakoupena ted. Myslim, ze to vyresi nejaky program pro formatovani, myslim, ze karta jak ukazuje ze je vetsi nez ma, tak tim ty pristroje zmate. Formatovanim na mensi vrlikost by se to melo vyresit, ale zadny program nemohu najit.