Zeptal/a se – 20.srpen 22:34
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Je to jednoduché, ale recepty na netu se mi nějak nezdají. Určitě brambory s česnekem neprotřepávali , brambory byli krájené jen podélně na půlku a nebyli nijak poškozené. Tak jak tam dostat ten česnek?? A sádlem jen potřít pečicí papír nebo omastit každou bramboru zvlášť a při pečení obracet? Na jakém stupni el. trouby a jak dlouho?
Zeptal/a se – 20.srpen 23:15
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Je to jednoduché, ale recepty na netu se mi nějak nezdají. Určitě
brambory s česnekem neprotřepávali , brambory byli krájené jen podélně
na půlku a nebyli nijak poškozené. Tak jak tam dostat ten česnek??
A sádlem jen potřít pečicí papír nebo omastit každou bramboru zvlášť
a při pečení obracet? Na jakém stupni el. trouby a jak dlouho?
Doplňuji:
Efchen, děkuju, ale těch receptů je velká spousta a každý jiný. Otázka
zní, jak je počesnekovat rovnoměrně? Mně napadlo, jestli se brambory před
pečením nepotřou rozteklým sádlem s česnekem? Ale česnek dlouhou
tepelnou přípravou ztrácí chuť, tak nevím.