Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.srpen 18:27

Vdehnuti kousku jidla

Zdraví – Nemoci

Kdyz jsem dnes jedla pizzu jedla jsem ji docela po velkych kouscich a zdalo se mi ze mi kousek nekde uviznul zacala jsem mit strach, ale pak to prestalo jako kdybych to polkla. Zacala jsem to zapijet ale mela jsem strach. Potom me hrozne zacalo pichat na hrudi mezi prsy to urcite kazdy zna. Rikala jsem si z ceho to je jestli mi to nezustalo nekde na plicich nebo tak ale nikde nic moc necitim a kdz jo tak jen kdyz zapiju tak mi prijde jako kdyby neco bylo v hltanu ale je to spise ze strachu. Myslite si ze by mi to mohlpo uviznout nekde na plicich nebo v prudusnici :( ? Mam strach ted vubec jist nebo tak. Ale uz me nic nepicha a to pichani mohlo byt od patere sedela jsem hrozne shrbena a sedim tak porad. Okamzite jsem se zacala rovnat a za chvili jsem to rozdychala tak nevim. Prosim o nazor :((( Stalo se vam tohle nekdy. KDyz se nadechnu nic necitim ale porad se moc bojim.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.srpen 18:52

Vdehnuti kousku jidla

Zdraví – Nemoci

Kdyz jsem dnes jedla pizzu jedla jsem ji docela po velkych kouscich a zdalo se mi ze mi kousek nekde uviznul zacala jsem mit strach, ale pak to prestalo jako kdybych to polkla. Zacala jsem to zapijet ale mela jsem strach. Potom me hrozne zacalo pichat na hrudi mezi prsy to urcite kazdy zna. Rikala jsem si z ceho to je jestli mi to nezustalo nekde na plicich nebo tak ale nikde nic moc necitim a kdz jo tak jen kdyz zapiju tak mi prijde jako kdyby neco bylo v hltanu ale je to spise ze strachu. Myslite si ze by mi to mohlpo uviznout nekde na plicich nebo v prudusnici :( ? Mam strach ted vubec jist nebo tak. Ale uz me nic nepicha a to pichani mohlo byt od patere sedela jsem hrozne shrbena a sedim tak porad. Okamzite jsem se zacala rovnat a za chvili jsem to rozdychala tak nevim. Prosim o nazor :((( Stalo se vam tohle nekdy. KDyz se nadechnu nic necitim ale porad se moc bojim.
Doplňuji:
Mosoj – diky za nazor, nekaslala jsem vubec jen jsem se hodne lukla a mela strach coz je pritom jeste horsi, pak citim jako kdyby knedlik v krku ze stredu tak snad to nebude nic vazneho a v pohode se to dostala dal do zaludku.