Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.červenec 10:43

Je potřeba při výměne vany a tolalety menit potrubí, které je ještě původní?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

Chtěla bych si zvelebit trošku koupelnu, jsem studentka takže na úplně novou peníze nemám. Původní umakartové jádro přemaluji barvou (již sem už jednou udělala, ale barva se mi okoukala a chci změnu). Je potřeba koupit nová vana a záchod, který mi začal protékat. V9m, nejspíš by se mělo vymenit i potrubí, ale jestli není potřeba, tím líp pro mě. Kdyby byla, koilk to tak stojí? Bydlím v paneláku. Předem moc děkuji za rady :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.červenec 18:26

Je potřeba při výměne vany a tolalety menit potrubí, které je ještě původní?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

Chtěla bych si zvelebit trošku koupelnu, jsem studentka takže na úplně novou peníze nemám. Původní umakartové jádro přemaluji barvou (již sem už jednou udělala, ale barva se mi okoukala a chci změnu). Je potřeba koupit nová vana a záchod, který mi začal protékat. V9m, nejspíš by se mělo vymenit i potrubí, ale jestli není potřeba, tím líp pro mě. Kdyby byla, koilk to tak stojí? Bydlím v paneláku. Předem moc děkuji za rady :)
Doplňuji:
No byt je v mém vlastnictví a záchod již potřebuji vyměnit. Je zde původní a proto i rozhoduji ke koupi nového. Co se týče těch obkladaček no nemám s nimi na umakartové jádro dobré zkušenosti plíseň a poté případné odpadávání z jádra a to mi to dělala firma, ale nejspíš to bylo tou plísní). Proto volím výmalbu, není nijak náročná na údržbu a dost dlouho to vydrží a člověk si to může udělat sám. :)
Jinak Vám děkuji za odpovědi a rady.