Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červenec 1:21

Dokázaly by jste být šťastní bez dnešní moderní doby , nemít vůbec nic ?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Nemit PC,mobil,auto,e­lektřinu když třeba vidim lidi jak se hádaj jestli je lepší iOS nebo Android , AMD nebo NVIDIA , Škoda nebo Volkswagen , Tohle a tohle dyt se chovaj jak malý děti kdyby to nebylo neni co řešit co by vůbec ty lidi dělali ? To by se asi řešilo kdo má rychlejšího koně a hezčí manželku a víc svalů i když furt lepší než tyhle blbosti v dnešní době stojí to akorát zbytečný peníze je to hned rozbitý jakej má vubec smysl neco vyrobit lidi to koupí rozbije se to a zas dokola koupit novou věc stějne to tak nepude do nekonečna a jednou to skončí .

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červenec 2:25

Dokázaly by jste být šťastní bez dnešní moderní doby , nemít vůbec nic ?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Nemit PC,mobil,auto,e­lektřinu když třeba vidim lidi jak se hádaj jestli je lepší iOS nebo Android , AMD nebo NVIDIA , Škoda nebo Volkswagen , Tohle a tohle dyt se chovaj jak malý děti kdyby to nebylo neni co řešit co by vůbec ty lidi dělali ? To by se asi řešilo kdo má rychlejšího koně a hezčí manželku a víc svalů i když furt lepší než tyhle blbosti v dnešní době stojí to akorát zbytečný peníze je to hned rozbitý jakej má vubec smysl neco vyrobit lidi to koupí rozbije se to a zas dokola koupit novou věc stějne to tak nepude do nekonečna a jednou to skončí .
Doplňuji:
V tyhle situaci jaka je momentalne ted ne ze bych to nedokazal ale ani to uz neni mozny protoze tenhle system je postaven tak aby se lidi predhanely kdo je lepsi a bohatsi kdo ma vic majetku atd kdybych se vseho vzdal 7 miliard lidi me bude povazovat za bezdomovce v uvozovkach sice ja sem normalni clovek jako oni ale oni sou ty IN ten moderni clovek co nici planetu a ma desitky veci co nepotrebujou to ja bych bohuzel nemel takze bych byl nic a proc zit zivot pro nic .