Zeptal/a se – 5.červenec 14:57
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Je to normální, že ostravské klobásy, které jsou v uzavřeném obalu a mají uvedenou minimální trvanlivost do 13.7., jsou už dnes (5.7.) plesnivé?
Nevím, jestli se to stává jenom mně, ale pak nechápu jak je možné udělat nákup na dva týdny, jak to někteří lidé dělají … Chjo, a jsem bez oběda :(
Zeptal/a se – 5.červenec 15:20
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Je to normální, že ostravské klobásy, které jsou v uzavřeném obalu a mají uvedenou minimální trvanlivost do 13.7., jsou už dnes (5.7.) plesnivé?
Nevím, jestli se to stává jenom mně, ale pak nechápu jak je možné
udělat nákup na dva týdny, jak to někteří lidé dělají … Chjo, a jsem
bez oběda :(
Doplňuji:
Dirku asi neměly, poněvadž obal byl pěkně nafouknutý.
Jinak co se té pultové kvality týče, například jeden nejmenovaný albert v hradci králové, kam chodíme nakupovat, protože v okolí nic jiného není, prodává šunky a salámy už záhadných barev, prostě to tam hnije tak dlouho, dokud se to neprodá … tam se nevybírá podle toho, na co máte chuť, ale podle toho, co vypadá nejméně staré a olezlé … ale to nikdo bohužel neřeší :(