Zeptal/a se – 31.květen 22:32
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Ty brambory musí být pořádně naolejované jinak jsou takové ne dobré a suché ale když třeba dělám 5 kilo najednou tak je to celkem hukot to namastit , existuje nějáký trik jak to udělat aby to netrvalo týden nebo ať u toho nevyplýtvám 1–2 litry oleje ????
Zeptal/a se – 31.květen 22:48
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Ty brambory musí být pořádně naolejované jinak jsou takové ne dobré a
suché ale když třeba dělám 5 kilo najednou tak je to celkem hukot to
namastit , existuje nějáký trik jak to udělat aby to netrvalo týden nebo
ať u toho nevyplýtvám 1–2 litry oleje ????
Doplňuji:
No já to zkusil bez oleje ale pak jsou fakt úplně suchý a nedobrý takový
bez chuti , a hlavně to trvalo asi 2× tak déle než chytli barvu .