Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.květen 17:37

Co byste dali oblíbené celebritě, aby ji to potěšilo?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Dobrý den. 🙂
Příští rok bych chtěla jít na koncert a setkání se svou oblíbenou americkou zpěvačkou a chtěla bych ji dát něco, aby si mě zapamatovala, jenže kytky, náhrdelníky atd. ji dává spousta lidí, takže to by nebylo originální. Tu zpěvačku zbožňuju. Každý den sleduju její vystoupení, vtipné videa, fotky, Twitter, facebook atd atd. :D Chtěla bych ji dát něco vtipného, ale nevím co. Měli byste nějaký nápad, co by bylo opravdu originální? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.květen 21:25

Co byste dali oblíbené celebritě, aby ji to potěšilo?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Dobrý den. 🙂
Příští rok bych chtěla jít na koncert a setkání se svou oblíbenou americkou zpěvačkou a chtěla bych ji dát něco, aby si mě zapamatovala, jenže kytky, náhrdelníky atd. ji dává spousta lidí, takže to by nebylo originální. Tu zpěvačku zbožňuju. Každý den sleduju její vystoupení, vtipné videa, fotky, Twitter, facebook atd atd. :D Chtěla bych ji dát něco vtipného, ale nevím co. Měli byste nějaký nápad, co by bylo opravdu originální? :)
Doplňuji:
Všem mooc děkuju za nápady. 🙂 Nad tou Becherovkou ještě popřemýšlím, ale nápad je to hodně originální. 😁 Asi vyrobím to tričko, nebo takovými texty popíšu velkou českou vlajku a to tel. číslo taky zkusím, je pravda, že za zkoušku se nic nedá. 🙂 😁 A Michale, plavat umí, před dvěma lety točila film, kde hrála celkem nebezpečné scény ve vodě a vyrůstala na jednom Ostrově ve Střední Americe, takže byla ve vodě denně. 😉