Odpověděl/a – 16.září 20:45
Já je opékám jen na tuku, a okmínuji, Nebo můžete stvořit jinou
omáčku. Cibulka , jíška
lečo rotvařit.Hořticová omáčka k jíšce s cibulkou hořtici masox
pepř. Nebo přidat masox kmín pepř jalovec nové koření bobkový list a
červené víno.Provařit, vše se dá použít z vařeným hovězím.Křenová
omáčka, rajská,Pokud máte domácí hovězí vývar z kostí a zeleniny, je
to lepší.
Odpověděl/a – 17.září 2:36
Já je opékám jen na tuku, a okmínuji, Nebo můžete stvořit jinou
omáčku. Cibulka , jíška
lečo rotvařit.Hořticová omáčka k jíšce s cibulkou hořtici masox
pepř. Nebo přidat masox kmín pepř jalovec nové koření bobkový list a
červené víno.Provařit, vše se dá použít z vařeným hovězím.Křenová
omáčka, rajská,Pokud máte domácí hovězí vývar z kostí a zeleniny, je
to lepší.
Doplňuji:
Také lze udělat povilovou omáčku z rybízových nebo švestkových povidel
a trochou škrobu to dělávala naše babi.