Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.září 20:45

Já je opékám jen na tuku, a okmínuji, Nebo můžete stvořit jinou omáčku. Cibulka , jíška
lečo rotvařit.Hořticová omáčka k jíšce s cibulkou hořtici masox pepř. Nebo přidat masox kmín pepř jalovec nové koření bobkový list a červené víno.Provařit, vše se dá použít z vařeným hovězím.Křenová omáčka, rajská,Pokud máte domácí hovězí vývar z kostí a zeleniny, je to lepší.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.září 2:36

Já je opékám jen na tuku, a okmínuji, Nebo můžete stvořit jinou omáčku. Cibulka , jíška
lečo rotvařit.Hořticová omáčka k jíšce s cibulkou hořtici masox pepř. Nebo přidat masox kmín pepř jalovec nové koření bobkový list a červené víno.Provařit, vše se dá použít z vařeným hovězím.Křenová omáčka, rajská,Pokud máte domácí hovězí vývar z kostí a zeleniny, je to lepší.
Doplňuji:
Také lze udělat povilovou omáčku z rybízových nebo švestkových povidel a trochou škrobu to dělávala naše babi.