Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.březen 17:13

A kdo je podle tebe chytrý?Znám člověka, který umí vypočítat kdejakou rovnici, umí rozebrat jakýkoliv problém, ale neumí zasadit brambory, má fobii ze zvířectva ( slepice, krůty, ovce) toho se bojí, respektive nedokáže to pohladit, neví proč je obyčejný hnůj potřebný pro půdu.Neumí zatopit v obyčejných kamnech.Život na vesnici si neumí bez moderní techniky představit .
Neznám definici chytrého člověka.Každý člověk je jinak chytrý každý neumí všechno, takže ve svēm okolí neznám chytrého člověka.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.březen 17:16

A kdo je podle tebe chytrý? Znám člověka, který umí vypočítat kdejakou rovnici, umí rozebrat jakýkoliv problém, ale neumí zasadit brambory, má fobii ze zvířectva (slepice, krůty, ovce) – toho se bojí, respektive nedokáže to pohladit, neví, proč je obyčejný hnůj potřebný pro půdu. Neumí zatopit v obyčejných kamnech. Život na vesnici si neumí bez moderní techniky představit .
Neznám definici chytrého člověka. Každý člověk je jinak chytrý, každý neumí všechno, takže ve svēm okolí neznám chytrého člověka.