Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.únor 15:53

Ale to vítězství nám zprostředkovali pražáci.Kdo myslíš, že tleskal a provolával na Staroměstké náměstí slávu Gottwaldovi?Lidi z vesnic, Krkonoš, Šumavy to nebyli.
Byli to lidi ( dělníci) z pražských závodů.
Jenže na druhou stranu, socialismus v osmdesátých letech byl už daloko lepší než v padesátých letech.
A opět pražáci zavařili všem lidem v r.1989.Kdo jiný než pražáci (dělníci ze všech pražských fabrik) provolával slávu Havlovi.A kdo jiný než pražáci tlačili Havla na Hrad.Lidi od Aše až po Košice chtěli na Hrad Dubčeka.
A dobu temna bych viděl v této době.Za komunistů jsme neměli bezdomovce, žebráky.A NEBYL POTŘEBA EXEKUTOR.Všichni říkají, že za komunistů byly vytvářeny zbytečná místa.Ale tenkrát stačil na úřadě práce JEDEN !!!! člověk, dneska jsou jich na okrese desítky ( vidíte ten rozdíl?).Tenkrá nebyli potřeba exekutoři a jejich úřady, DNES JICH JSOU STOVKY.
TAK JAKÝ JE ROZDÍL MEZI ZBYTEČNOU PRACÍ A TĚMITO ZBYTEČNÝMI INSTITUCEMI?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.únor 12:15

Ale to vítězství nám zprostředkovali Pražáci. Kdo myslíš, že tleskal a provolával na Staroměstké náměstí slávu Gottwaldovi? Lidi z vesnic, Krkonoš, Šumavy to nebyli.
Byli to lidi (dělníci) z pražských závodů.
Jenže na druhou stranu socialismus v osmdesátých letech byl už daleko lepší než v padesátých letech.
A opět pražáci zavařili všem lidem v r.1989. Kdo jiný než pražáci (dělníci ze všech pražských fabrik) provolával slávu Havlovi? A kdo jiný než pražáci tlačili Havla na Hrad? Lidi od Aše až po Košice chtěli na Hrad Dubčeka.
A dobu temna bych viděl v této době. Za komunistů jsme neměli bezdomovce, žebráky. A NEBYL POTŘEBA EXEKUTOR. Všichni říkají, že za komunistů byla vytvářena zbytečná místa.Ale tenkrát stačil na úřadě práce JEDEN !!!! člověk, dneska jsou jich na okrese desítky (vidíte ten rozdíl?).Tenkrá nebyli potřeba exekutoři a jejich úřady, DNES JICH JSOU STOVKY.
TAK JAKÝ JE ROZDÍL MEZI ZBYTEČNOU PRACÍ A TĚMITO ZBYTEČNÝMI INSTITUCEMI?