Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.únor 21:36

Blahopřeji ti k rozhodnutí i vzhledem k tvému handicapu. Četl jsem příběh, že člověk s jednou rukou hrál dobře golf a vysvětlil to – lepší jedna ruka a dobrá hlava než dvě zdravé ruce ale hloupá hlava.
Ale k otázce. Nástrojů je mnoho. Například klávesy – můžeš hrát melodii pravou rukou a doprovod, který je určen na levou ruku by možná šel nějak přehodit na nohu. Dále zobcová flétna – ta má sice 8 dírek, ale možná by šla nějaká vyrobit přímo na zakázku. Dále nějaké dechové nástroje, které mají 3 nebo čtyři klapky – pozoun, trubka – s tím, že by se trubka musela fixovat. Možná by šlo i na bicí, virbl bys asi nezahrál, ale můžeš zapojit nohy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.únor 22:33

Blahopřeji ti k rozhodnutí i vzhledem k tvému handicapu. Četl jsem příběh, že člověk s jednou rukou hrál dobře golf a vysvětlil to – lepší jedna ruka a dobrá hlava než dvě zdravé ruce, ale hloupá hlava.
Ale k otázce. Nástrojů je mnoho. Například klávesy – můžeš hrát melodii pravou rukou a doprovod, který je určen na levou ruku, by možná šel nějak přehodit na nohu. Dále zobcová flétna – ta má sice 8 dírek, ale možná by šla nějaká vyrobit přímo na zakázku. Dále nějaké dechové nástroje, které mají 3 nebo čtyři klapky – pozoun, trubka – s tím, že by se trubka musela fixovat. Možná by šlo i na bicí, virbl bys asi nezahrál, ale můžeš zapojit nohy.