Odpověděl/a – 14.únor 13:10
Určitě…
😉
Třeba košenila se vyrábí z červce nopálového (takový ´brouček´) a
používá se už od starověku (nikoli jako jediné „éčko“ má tak
dlouhou historii)…
😉
Kukni – http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek …
Odpověděl/a – 14.únor 19:44
Určitě…
😉
Třeba košenila se vyrábí z červce nopálového (takový ´brouček´) a
používá se už od starověku (nikoli jako jediné „éčko“ má tak
dlouhou historii)…
😉
Kukni – http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek …
____________________________________________
Na to, že jsou v potravinách „nedávám“ proto, že jsou tam jako
náhražky…
😉
Resp. – já na ně až tak moc nenadávám, ale jako staromilec raději
vyhledávám potraviny vyráběné klasickým způsobem – než něco
dochuceného a dobarveného – aby to tak jen působilo…
😉