Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.únor 13:10

Určitě…
😉
Třeba košenila se vyrábí z červce nopálového (takový ´brouček´) a používá se už od starověku (nikoli jako jediné „éčko“ má tak dlouhou historii)…
😉
Kukni – http://www.zdra­vapotravina.cz/sez­nam-ecek …

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.únor 19:44

Určitě…
😉
Třeba košenila se vyrábí z červce nopálového (takový ´brouček´) a používá se už od starověku (nikoli jako jediné „éčko“ má tak dlouhou historii)…
😉
Kukni – http://www.zdra­vapotravina.cz/sez­nam-ecek
_____________­________________________­_______
Na to, že jsou v potravinách „nedávám“ proto, že jsou tam jako náhražky…
😉
Resp. – já na ně až tak moc nenadávám, ale jako staromilec raději vyhledávám potraviny vyráběné klasickým způsobem – než něco dochuceného a dobarveného – aby to tak jen působilo…
😉