Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.únor 20:09

Ano, chtěl.Nebyl bych diskriminovaný kvůli věku (v jakémkoliv věku bych dostal práci), v této době bych už byl 2 roky v důchodu a NEMUSEL BYCH SE DOPROŠOVAT O PRÁCI.
Sice bych neměl banány, ale měl bych lacinější vodu, elektriku, topení, nemusel bych platit odpady (v naší vesnici se zavážely veškeré prohlubně a díry), autobusem a vlakem bych měl spojení kamkoliv, v naší vesnici by byly plesy, fungovala by Jednota (pro neznalé, krám se smíšeným zbožím),a do Prahy bych se dostal nejméně 4× za rok na nějaké divadlo (což dneska vzhledem k ceně nemůžu), zkrátka jako důchodce bych měl větší životní úroveň než jako dnešní nezaměstnaný.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.únor 21:05

Ano, chtěl. Nebyl bych diskriminovaný kvůli věku (v jakémkoliv věku bych dostal práci), v této době bych už byl 2 roky v důchodu a NEMUSEL BYCH SE DOPROŠOVAT O PRÁCI.
Sice bych neměl banány, ale měl bych lacinější vodu, elektriku, topení, nemusel bych platit odpady (v naší vesnici se zavážely veškeré prohlubně a díry), autobusem a vlakem bych měl spojení kamkoliv, v naší vesnici by byly plesy, fungovala by Jednota (pro neznalé, krám se smíšeným zbožím) a do Prahy bych se dostal nejméně 4× za rok na nějaké divadlo (což dneska vzhledem k ceně nemůžu), zkrátka jako důchodce bych měl větší životní úroveň než jako dnešní nezaměstnaný.