Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.leden 12:39

Doufám, že nečekáš recepty na nějaký jontový nápoj nebo džus.
Ještě máš tu bomboniéru? Budeš ji posílat tak min. za 2roky ne? Jen odhaduji, za jak dlouho seTi ty rady mohou osvědčit.
Taky mám jednu- ty namnožený buňky se totiž nedaj „udržet v kondici“ jen tak, samostatně. Neumím si představit rozbitý tělo, jak někde přetéká přes židli a rosolovitě se bolestí různě vlní všemi směry někde před monitorem a přesvědčuje samo sebe o vysoké kondici své vlastní součásti, v tomto případě mozku.
Takže po celou tu dobu, než se „Ti to osvědčí“, doporučuji zatím cestovat. Zbavit se předsudků a povinností a jen tak jezdit po kraji (ČR stačí), vnímat, cítit, vychutnávat vše, na co narazíš- lidi, přírodu, urbanismus. Zbavit se povinností není nikterak jednoduché, ale když se chce, všechno jde. Totiž takhle- odpoutání se od všeho, co znáš a umíš, má nedozírné léčebné dopady. Vůbec nejlepší je začít vnímat svět jako malý dítě- učit se z poznání. Po dvou letech takovýho života budou i šedé buňky v kondici. Budeš tedy zdráva komplexně, tudíž i buňky budou, lékařem je to poznání ..víš třeba, jak vypadá takový Mácháč?
PS- je to teorie a i když v praxi pracuje na 100%, nemusíš vyrazit ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.leden 22:26

Doufám, že nečekáš recepty na nějaký iontový nápoj nebo džus.
Ještě máš tu bonboniéru? Budeš ji posílat tak min. za 2 roky, ne? Jen odhaduji, za jak dlouho seTi ty rady mohou osvědčit.
Taky mám jednu – ty namnožený buňky se totiž nedaj „udržet v kondici“ jen tak, samostatně. Neumím si představit rozbitý tělo, jak někde přetéká přes židli a rosolovitě se bolestí různě vlní všemi směry někde před monitorem a přesvědčuje samo sebe o vysoké kondici své vlastní součásti, v tomto případě mozku.
Takže po celou tu dobu, než se „Ti to osvědčí“, doporučuji zatím cestovat. Zbavit se předsudků a povinností a jen tak jezdit po kraji (ČR stačí), vnímat, cítit, vychutnávat vše, na co narazíš – lidi, přírodu, urbanismus. Zbavit se povinností není nikterak jednoduché, ale když se chce, všechno jde. Totiž takhle – odpoutání se od všeho, co znáš a umíš, má nedozírné léčebné dopady. Vůbec nejlepší je začít vnímat svět jako malý dítě – učit se z poznání. Po dvou letech takovýho života budou i šedé buňky v kondici. Budeš tedy zdráva komplexně, tudíž i buňky budou, lékařem je to poznání… víš třeba, jak vypadá takový Mácháč?
PS – je to teorie, a i když v praxi pracuje na 100%, nemusíš vyrazit ;)